Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi TUĞCU
Verdiğiniz bilgiler için teşekkürederim sayın cagatayc78.
Ben ,asitli toprak seven ortanca ve açelyalar için yapılmış sıvı gübre veriyorum ve şuan için memnunum.
Birde aklıma gelmişken sizin balkonda kuş sorununuz vardı.Aynı sorun bende de vardı bizim bölgede yüzlerce güvercin var.Balkonları kullanmak hemen imkansız haldeydi.Hatta ben toprağı havalansın diye balkona serdiğim zaman üzerinde halay çekiyorlardı  .Bu kuşları kovmak için araştırmadığım yer kalmadı ve çözümü yine bizim burada Bursa'da buldum.
Ben 2 ürün aldım ,biri ırri tape denen kuş kovucu şerit,bu şeritleri 50 cm civarında kesip balkon demirlerine bağladım.İki tanede ,Mobil Eyes Kuş Kovucu Hareketli Gözler alıp bunlarıda balkonun tavanına bağladım.Yaklaşık 2 aydır yani bunları balkona bağladığımdan beri balkonda 1 tane bile kuş görmedim.Balkonda havuçtan tutun domates ve bibere kadar hertürlü sebze var ve bir tane bile kuş bitkilere zarar vermedi.
Altta sitenin linkini veriyorum bir bakarsınız.Irri tape şeritlerin metresini 4 TL den,hareketli gözleride tanesi 11 TL den aldım ve son derece memnunum.Hatta evde 3 balkon var ve kuş kovucu takmadığım 2 balkonda da şuan güvercinler yuva yapıp yumurtladılar.Kuş kovuculu balkonda ise kuş görmek bile mümkün değil.
http://bird-x.com.tr/kus-kovucular-v...sel-aparatlar/
|
Sn. Tuğcu;
Balkonlarınızdaki kuş sorunları için kullanılmış veya yeni bir CD, DVD'yi misina ile balkonunuza asarsanız kuşların balkona gelmemesini sağlamış olursunuz. Bizde balkonumuzda bir, iki adet asılı ve memnunuz
