View Single Post
Eski 01-05-2011, 20:15   #243
hanndan
Ağaç Dostu

hanndan's Avatar

Giriş Tarihi: 22-02-2011
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Akhisarlı Mesajı Göster
Handan hanım ,Bahçeli eviniz çok güzel meyve ağaçlarınızın yeni çiçek açmış hallerini gördüm ne güzel. anlayabildiğim kadarı ile evinizin çevreside güzel Seyrek yapıda bahçeli evler . sehir hayatını bende sevmiyorum binalar üstüme üstüme geliyor sanki daral geliyor biraz daha zamanım var . gideceğim buralardan bende bahçemde yaşamak istiyorum gök yüzünde yıldızları görmeyeli kaç zaman oldu .otobüs şöförlerinin ilerleyelim beyler fırçasından bıktım .Etimesguttan Ankaraya bir saatte gidilir mi her akşam sabah insanlar bir kulaklık takmış biner binmez uykuya dalıyorlar işe gideken belliki kimse mutlu değil ama mecburlar güzel evinizde mutluluklar diliyorum size Bütün çiçekler güzeldir ismini bilmediğim 9 daki sarı çiçekle kırmızı beyaz çiçek çok güzel birde kaktüs çiçeği
Çok teşekkür ederim Akhisarlı.
evimizin etrafında dediğiniz gibi seyrek bahçeli evler var.bizim olduğumuz adada başka bahçede yok.sakin buralar, bi korna sesi bile yok.7 aydır burdayız öyle alıştım ki buraya. uzun zamandır Ankara merkeze gitmedim geçen hafta yapımarkete gittik ahlatlıbeli geçince yokuş aşağı inince sanki boğuldum birden aman yarabbi bu nekadar araba böyle dedim. sanki yıllardır buradaymışım gibi geliyor. şehir çok kalabalık ve dediğiniz gibi herkes mutsuz. kalabalık bile stress...... sabah kuş sesleriye uyanmak çok güzelmiş. İnşallah sizde en kısa zamanda dilediğiniz bahçeye kavuşursunuz.
9 daki nergizin bi çeşidiymiş.

hanndan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön