View Single Post
Eski 01-05-2011, 11:18   #54
Sarıcan
Ağaç Dostu

Sarıcan's Avatar

Giriş Tarihi: 28-11-2008
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Sarıcan Mesajı Göster
Bu memleket için yapılan her olumlu işe ve olumlu yatırıma olsa olsa teşekkür ederiz. Gerçi teşekkür etmeye bile gerek yok, çünki yönetime talip olanların asli görevi bu ülkenin çıkarlarını korumak ve kendisine bırakılan mirası bir sonraki kuşağa daha ileriye götürülmüş olarak devretmektir.
Genel tavrım budur. Yaptığım hiç bir eleştiriyide sadece karşıt görüşlü olduğum için yapmam. Mesela IMF' le anlaşma yapılmamasını tüm kalbimle destekledim. Ama Deniz Feneri yolsuzluğunu ve bu yolsuzluğun soruşturulmamasını hiç bir zaman kabullenemedim.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi xiphos Mesajı Göster
bu ülkede yıllarca ülkeye tek bir çivi çakmadan gelip geçen hükümetleri bu ülkenin tarih hafızası kötü olan insanlarına hatırlatmak gerekir.
Asıl bu eleştiriye dikkat etmek lazım. Hatta daha ileri giderek bu karşıt görüşlüğü 1938 sonrası yapılan siyasi faaaliyetleri eleştirmeninde ötesine götürüp (Ki bu dönem sonrası yapılacak eleştirilerin bir çoğuna parti farkı gözetmeksizin katılabilirm de)

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi S Güngör Mesajı Göster
Thy almış başını gidiyor. Diğer şirketlerin girişi rekabet ortamı yarattı. Ayrıca kemalistlerin elinde kalmadığı, özelleştirildiği için mutluyum.
partileride bir yana bırakıp bugün elde ettiğimiz tüm kazanımları inkar edip böyle bir örnekleme yapılabiliyorsa başka bir şey söylemiyorum.

Bakın bu linkte IDO' nun özelleştirilmesine karşı çıkan ve eleştiri yapan birileri daha var. Halkın çıkarlarını gözetmek için siyasi görüş farketmiyor. Aynı linkte "milletin görüşü" diye slayt olarak bazı eleştiriler daha var isterseniz onlara da bir göz atın.

Özelleştirmelerle stratejik bütün kurumlarımızın elimizden nasıl uçup gittiğini ve bunun doğuracağı sonuçları herhangi bir uluslararası savaş veya ülkemiz üzerinde oynanacak bir emperyalist oyunda acımasızca göreceğiz ama iş işten geçmiş olacak. Bu ülke İstiklal savaşını henüz özelleştirme hışmına uğramamamış Posta İdaresi' nin telgraf düzeneği ile kazanmıştır. Unutan varsa hatırlatmak isterim. Bugün yatak odaları bile dinlenebilmektedir.

Çılgın proje için bir ağabey eleştirisi. Bari bunu ciddiye alın. Ben eleştirdiğim zaman farklı algılıyorsunuz.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi xiphos Mesajı Göster
burdaki eleştiriler konu başlığını farklı yere kaydırmakta malesef, boğaz diyoruz ne olur diyoruz etkileri getirileri götürüleri nelerdir diyoruz, siyasi komplo deniyor eksikliklerin üstü örtülüyor deniyor. demokrasi demokrasi diyoruz ama burda projeyi destekleyen bir kişi çıksa siyasi bir etiket yapıştırmaktan kimse çekinmiyor bumudur demokrasi? demokrasi tarihimizi araştırırsanız ülkemizin ve haliyle halkımızın bu açıdan çok geride kaldığını görürsünüz.
burda herkes istediğini söyleyebilir ancak insanları ithamlarla yargılamak kimsenin haddine değil. sabit fikirleri dışındaki herhangi bir fikirde olanları vatana ihanet ediyormuş gibi görmek veya göstermek kimseye yakışmaz.
Name:  Çılgın Proje.jpg
Views: 294
Size:  70.2 KB

Ama yine söylüyorum, bugün Kanal' dan daha güncel tartışılacak sorunlar var. Bunları daha sonra tartışalım.

Düzenleyen Sarıcan : 01-05-2011 saat 15:29 Neden: Ekleme
Sarıcan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön