View Single Post
Eski 30-04-2011, 21:05   #72
kuyrukk
Ağaç Dostu

kuyrukk's Avatar

Giriş Tarihi: 26-08-2009
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi berrinb Mesajı Göster
Sayın Kuyrukk,rumuzunuz,harika sizde bizim gibi kedicisiniz galiba. Bahçenize misafir oldum konumu çok güzelyeni bir bahçe, duvarlarınızın dip kısımlarına caddeye bakan kısma mor salkım,hanımeli ,yasemin ,clematis gibi sarılıcıları dikerseniz ,caddeden geçen her insan kokularından ve güzelliklerinden dolayı size dua edeceklerdir.Dışarı doğru taştıklarını bir düşünün ,duvar biraz dahada yükselir.Size akıl vermiş gibi olmayayım ama,ben böyle duvarları olan birkaç bahçede bu olayı yaptım.Tohumdan yetiştirme merakınızı da tebrik ediyorum,sabır istiyen bir iş.Çok yakında bahçenizin harika olacağından eminim,bol çiçekli baharlar diliyorum efendim.Görüşmek üzere,selamlar..
Merhaba Sayın berrinb;
Evet kedileri çok seviyorum. Bahçeli bir eve sahip olunca hemen bir sokak kedisini sahiplendik ama ne yazıkki kısa bir süre önce bir trafik kazasında kaybettik.. :-(
Evi aldığımızda bahçe daha önce hiç işlenmemiş ve berbat durumda idi. O kadar tecrübesizim ki bu konuda ancak bu kadar yapabildim. Hiç bir işi başkasına yaptırmıyorum ve ilac kullanmadan başa çıkmaya çalışıyorum.
Sizin de önerdiğiniz gibi duvar kenarlarına iki çeşit beyaz yasemin, hanımeli, iki morsalkım ve begonviller diktim. Demek doğru yoldayım. Sayenizde farkettim teşekkür ederim. Clematisi çimlendirmeye çalışıyorum.. Sabırla bekliyorum.
Selluka yı tohumdan çimlendirdim ama daha bahçeye geçirmedim.

Beni yüreklendirdiğiniz için ve önerileriniz için çok teşekkürler. Selamlar ve sevgiler

kuyrukk Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön