Akp düşmanlığından başka bir rengi olmayan yorumlar yüzünden akpci olasım geliyor. Sığ olmayalım bu kadar bence.
Tanker trafiğinden kurtuluyorsa istanbul ben bunu desteklerim. Ama mesela geçen şöyle birşey duydum. Tanker trafiğini azaltmanın başka yolları da varmış, samsun ceyhan petrol boru hattı mesela güzel bir çözümmüş. Bu imkanımız varken bu çılgın projeye gerek var mı diye şüpheye düştüm.
Sonra bir de karadeniz sahilinde projenin bir de konut ayağı var. Ona tamamen karşıyım. Doğaya yeterince zarar verdik zaten.
Bu projeye destek veresim gelmiyor. Ama sırf yorumlara inat karşı çıkmak da istemiyorum. Akp ulaşımda büyük mesafeler aldırdı Türkiye'ye. Uçağa binmek eskiden bu kadar ucuz ve kolay değildi mesela. Thy almış başını gidiyor. Diğer şirketlerin girişi rekabet ortamı yarattı. Ayrıca kemalistlerin elinde kalmadığı, özelleştirildiği için mutluyum. Hızlı tren yapımı büyük bir hızla devam ediyor. Deniz otobüsleri gereken düzeyin çok altında ama çok büyük gelişmeler var.(ido'da özellikle)
Yani evet akp sütten çıkmış ak kaşık değil. Özellikle belediyelerde sırf "bizden" diye ehil olmayan insanları göreve getiriyorlar. Buna çok öfkeleniyorum. Ama öncekileri de biliyorum. Ve bir daha da denemek istemem. Türkiye şartlarında çıkabilecek en iyi parti akp. İnsan kaynaklarımız bu kadar çünkü.
|