View Single Post
Eski 29-04-2011, 19:27   #28
ozbey
Ağaç Dostu
 
ozbey's Avatar
 
Giriş Tarihi: 25-07-2007
Şehir: (MERSİN) MUĞLA/DATÇA
Mesajlar: 809
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi SDurul Mesajı Göster
Sevgili ozbey, kaktüslerim sayfama hoşgeldiniz. Her zaman aklımdasınız, sitede ilk aldığım zarflardan biriydi, sizin gönderdiğiniz tohum zarfı. Ve kardeşimsiniz demiştim. Hep öyle kalacak. Şimdi o tohumlar çoğaldı, başka bahçelerde de açacaklar. Neyse sözün kısası, sizi eskisi kadar buralarda göremeyince merak ediyorum. O güzel bahçenizden yeni görüntüler bekliyorum.

Kalanchoeler, harika bitkiler. Hele açtıklarında seyretmeye doyum olmuyor. Fakat beni üzdüler, biraz. Bazılarını çok sulamadan ileri gelen çürümekten, bazılarını unlu bitten kaybettim. Neyse ki sağlam dallarından çelik alarak yeniden diktim ve tuttular. Teşekkür ediyor, ben de selamlar gönderiyorum.
Canım benim, sen vefalı bir arkadaşsın ve beni çok duygulandırdın.Bende senin için biliyorum ki uzaklarda ama bir tık kadar da yakınımda hissettiğim kardeşimsin. Seni buralara mutlaka bekliyorum.
Tohumların paylaşılması ve başka bahçelerde hayat bulması bende sevginin paylaşılması hissini uyandırıyor, çiçeklerle birlikte sevgilerde yeşeriyor.
Sevgi ve selamlar.

ozbey Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön