View Single Post
Eski 28-04-2011, 19:58   #84
novazet
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 05-12-2010
Sn. Dudi;
Ben fındık faresi olabilir diye tahmin ediyorum. Çünkü bahçede birkaç kez gördüm.

Sn. Serhat55;
Sizde hoş geldiniz. İnşallah sizi yanıltmam, teşekkür ederim.

Sn. Çiçeksever;
Yılan olduğunu sanmıyorum, fare olabilir, danaburnu hakkında bilgim yok bir araştırayım. Ne olduğunu bilsem ona göre bir çaresine bakacağım ama…

Sn. Gilan;
Teşekkür ederim, elimden geldiğince bahçede yapılan ve yapılacak olan işleri kendim yapmaya çalışıyorum. Kendim yaptığımda daha çok keyif alıyorum.
Havuzun kare formunu tamamen yok edemem ama kayrak taşlarıyla falan köşe keskinliklerini yumuşatmayı düşünüyorum. Sitede ki havuzla ilgili bütün başlıkları birçok kez inceledim. Uygulanabilecek çok güzel örneklerde var. Benim zaman olarak fazla vaktim olmadığından en hızlı ve kolay olarak bu yöntemi düşündüm. Etrafını çiçeklendirmeyi düşündüğüm için, tohum ekim ve fide dikim zamanı da geliyor. Bir an önce tamamlamak istiyorum.

Sn. r.ali;
Bende sizin çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum. Her ne kadar mesaj yazma fırsatım olmadıysa da bahçenizi daha önce gezmiştim. Güzel bir bahçeniz var. Frenk üzümleri ve kivileriniz çok güzel görünüyorlar. Bende frenk üzümü fidesi aldım. Hafta sonu dikmeyi planlıyorum. Ayrıca seranızda güzel olmuş, elinize sağlık. Benim de yapılacaklarımın arasında küçük bir sera var.

Sn.h.ışık;
Teşekkür ediyorum. Size de çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum.

Sn. berrinb;
Bahçem çok büyük sayılmaz. Biraz fotoğraflarda büyük gözüküyor galiba, yeni oluşturmaya başladığımdan fazla bitki çeşidi de yok. Sizin bahçenizi de daha önce gezmiştim ama mesaj yazma fırsatım olmamıştı. Bahçe sayfanız hayırlı olsun. Sayfanız yeni ama bahçeniz eski olduğundan mutlaka ki bahçe konusunda çok tecrübelisinizdir. Gülhatmiden geçen yıl tohum alıp ayırmamıştım ama hatırladığım kadarıyla kuru dallar üzerinde hala tohumlar vardı. Gittiğimde bakarım şayet duruyorlarsa ve sizde isterseniz gönderebilirim.
Sizin de bahçe çalışmalarınızda kolaylıklar dilerim.

novazet Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön