Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Güler
Sen zaten uzun zamandır kaşınıyorsun da kaşıyacak tırnaklarım kalmadı, ot yolmaktan hepsi kırıldı.
Erkekler dayanışması hemen başlamış bakıyorum. Ama sen biliyor musun onun bağına o ağları gererken ben ona hep yardım ettim, kıskansam eder miydim hıı.
Haklısın, çok güzel üzümleri oluyor, o da gurur duyuyor valla.
Sevgili ciceksever70, evet onun da baklalarında zaman zaman o siyah siyah böceklerden oluyormuş ama o zaman böcek ilacı kullanıyorum diyor. Zaten daha yeni başlarken hemen ilaç yaptığımda hemen önlem oluyor dedi.
Baklanın körpe yapraklarından salata yapıldığını bilmiyordum, bazen çiğ çiğ süt içlerden yediğim oluyor.
|
Böcek ilacini ben yetistirdigim sebzelerde kullanmaya korkuyorum zehiri sebzeye gecer diye. Ama sebzeler icin dogal bir ilac varsa bulmaya calisayim bari. Bu yil bakladan feragat edemeyecegim cünkü burada bulmam imkansiz. Mecbur kendim yetistiriyorum.
Evet sevgili Lilium hakli (simdi firca yeme sirasi bana geldi

) üzüm baglarinin o kadar az resmi var ki... Senin bahcen cennet gibi, bunun tartismasi bile olmaz ablacigim ama Oguz beyin sebzeleri, bagi da cok istah acici. Bize örnek oluyor. Sevgiyle kalin.