Değerli Dostlarım,
dün resim çekmek için gidemedim. Fotoğraf makinasını kızım pikniğe götürmüş. Bugün akşama resim eklerim.
Sosyal tesis yan sitemiz. Yürüyerek 4 dk. Kira bedeli ve aidat toplamı 150 tl aylık. Belkide bizim sitedekini vermemeleri şans oldu. Bu site sakinleri bizimkisine nazaran biraz daha elit. Apartman blok sayısıda fazla olumlu yönde daha iyi. Geçmiş yıllarda tesis işletmeye açıktı. Kiracıyı çıkartmışlar. Sürekli açık tutmadıkları için.
5aylık kirasını peşin ödedim, kontrat yapıldı. bu cuma ve cumartesi site sakinlerinin toplantısı var, pazar günü temizliğini yapıp yavaştan yerleşmeye başlıyacağım.
Yan boş daireyi boşalttım. Toprak gübre çuvalları saksı malzeme harcı allahım ne çok şey doldurmuşum, saksılar falan derken 2 gündür canım çıkıyor.
Sağolsun Antalya'da yaşayan bir dostum 2 gündür bana yardıma geldi. Bugünde evi toparlayıp yerleştirdimmi yarında çarşı pazar araştırmaya başlıyacağım nerden ucuz sandalye masa perde vs. alabilirim diye.
Tüm güzel Temenni ve desteklerini veren dotlarıma canı yürekten Teşekkürlerimi sunarım.
Sevgili Karalale ve Sevgili Dilaver bey Cafe hoya için severek kabul edeceğim hediyelerinizi, çok Teşekkür ederim. Az evvel çektiğim resim balkonumdan cafenin olduğu sitenin resmi yakınlığını görebilmeniz için. Hava çok kapalı bügün Yağmur yağacak yine galiba birazda yağmur suyu toplamak lazım. Çok iş var çokk...
Çok heyecanlıyım çokkkk...