Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi bonsaisan
Sayın gossip
Öncelikle "gossip" nickname ile dikkatimi çektiniz.
Sorunuzun cevabı "bon" ve "Sai" kelimelerinin en basit hali ile de açıklana bileçeği gibi bu iki kelimenin içerisinde saklı olan çok uzun bir cevap şekli ile açıklana bilir.
Bonsai önce sizin için nedir?
Bu soruya siz aslında kendinize göre yanıtlamış lakin cevap sizi tam olarak tatmin etmediği için forumumuz içerisinde bu sorunun doğru yanıtı nasıl olmalıdır? Diyerek danışıyorsunuz.
Ama öncelikle kendinize göre verdiğiniz cevabı tam olarak ortadan kaldırmamız gerekiyor ki Bizler size bonsai tam olarak anlata bilelim.
|
Evet ,Gossip nickname özelllikle seçildi.Bitkilerin gıyabında konuştuğumuz için uygun gördüm.
Yazışmalarda rahatsızlık verebilecek cümle kurmuş gibi gözükebilir yazdıklarım ancak yargılamaktan ziyade neyin ne olduğunun anlayabilinmesi için uç noktalardan örnekler verdim. Neticede her üyenin edebiyat bilgi ve yeteneğinin roman yazarı standartlarında beklemek ve yine her üyenin felsefi yününün anlayabileceğimiz boyutta olmasını bekleyemeyiz.
Her koşulda Bonsainin ne olduğunu herkesin anlayabileceği bir sanat olduğunu düşünüyorum.Bu bağlamda soruyorum bitkinin minyatürleştirilmesi midir Bonsai ağaca benzetilmesi midir?