View Single Post
Eski 25-04-2011, 15:36   #8451
zappie
Ağaç Dostu

zappie's Avatar

Giriş Tarihi: 07-09-2007
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi fahriyee Mesajı Göster
Sevgili zappie, gözle görülür bir canlı yoktu büyüteçle de baktım.Yeni çıkan yapraklarımda kalınlaşma yok ama resimdeki menekşeniz gibi tüyleri daha beyaz ve belirgin,ayrıca menekşenin gelişimi durmuş vaziyette. Ama akarlar gözle görülemez diyorsanız akarlar hakkında araştırma yapmaya başlayayım. Ayrıca ilginize teşekkür ediyorum. (süryamin kullanmaya devam ediyor musunuz?)
Sevgili fahriyee,
Ben de akarisidler kucuk olur fakat cok zor da olsa gorunurler diye dusunuyordum ama gorunmuyorlar. O yuzden kullanmadan once tereddut ettim. Ancak gercekten cok faydasini gordum. Bence siz de kullanin. Bu ilac cok genis spektrumlu sanirim.
Suryamin artik kullanmiyorum. Hikayesini anlatmistim, meger fabrikasyon degilmis. Uzun zamandir 20-20-20 NPK gubresinden bir tatli kasigini 5 lt suda eritip fitilli sulamada kullaniyorum. Memnunum. Yalniz bir ara mikroelement gubresi kullanmistim; sanirim ondan, ozellikle bir tur meneksemin yasli yapraklarinin uclari yandi. Dun aksam Koy TV diye bir kanala gozum takildi ozellikle fazla verilen bordan kaynaklanan zehirlenmeden dolayi yapraklarda boyle sorunlar olabilecegi anlatiliyordu. Tabii ki menekselerde degil, meyve agaclarinda

zappie Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön