Sevgili Acemifüsun,pekde acemi değilsiniz

) bakın Selluka hakkında ne güzel bilgileriniz var.Bu çiçek İzmir yöresinin çiçeği olarak duydum, öyledir çünkü nede olsa İst. a nazaran ılık iklimi var.Ben annem tarafından İzmir li sayılırım.Anne soyum oradadır. Çocuk iken anneanne ve dedemi görmeye çok sık giderdik.izmir' in birde ful'u vardır.Krem renkli mis gibi kokan küçük katlı gül gibi bir çiçektir.O bize anne yadigarı bir çiçektir.Kız kardeşim ve ben ful u çok severiz, İst. iklimine de alıştırdık galiba kışın varendalarda duruyor, fakat naylonla sarıyoruz.sizin de dediğiniz gibi ,bende mor salkım hastasıyım ,hatta morsakımcılar adı altında bir gurup düşünüyorum. Filbahri de çok hoş bir fidandır.Onu buradaki seralarda göremiyorum. Selluka ya gelince,ben aşkımı Sellukacı lara itiraf ettim,sağolsun Sayın Orhan Özbilgiç ve Sayın Ahmeter beni anlayıp,derdime derman oldular,Biri Çarşamba dan bana tohum attı, Ahmeter fidan ve fide sahibi olmamı sağladı. gözüm gibi bakıyorum,inşallah iyi sonuç alırım. Sevgili acemifüsun teşkkürler,görüşmek üzere,size sevgilerimi yolluyorum.