View Single Post
Eski 24-04-2011, 21:43   #98
berrinb
Ağaç Dostu

berrinb's Avatar

Giriş Tarihi: 24-01-2011
Sayın arkadaşlar;perşembe gününden beri yazlıktayız.Öğle saatleri haricinde bahçe çok soğuktu,evde kalorifer sistemi olmasa zaten oturulmaz.Ön bahçede yabani otları kısmen yolabildim dahada bir sürü var artık haftaya inşallah.Sardunyalarımı,naylon koruyucudan çıkarıp,topraklarını tazeledim,kuruları ayıklandı, adama döndüler biraz bazıları çiçek açmış.ön tarafta geçen sene tohum attığım birkaç şebboy açmış,başka bir hayat belirtisi yok. Arka bahçedeki köpek kulubesi de geçen sene bize alışan bir sokak köpeğinin kulubesi ,her gidişimizde bizi gelip buluyor ama kulubede yatmııyor.Armut ağaçları çiçekte fakat ful açamamışlar, mor salkımlar da aynı,inşallah haftaya açarlarda resimlerini alırız. Kaya bahçesini düşündüğüm şekilde yapamadım,biçim olarak ve çiçeklendirme olarak aradığım fideleri bulamadım,oda haftaya kaldı.Birkaç şebboy ve yer mineleri diktim.Şimdilik bu kadar,gerisi Havaya bağlı . Bu akşam İst. a döndük, yarın öğle saatlerinde burasının ön bahçesine artık bir dalacağım ki ,,,,öylesine işte.Üçhaftadır aldığım osmanlı çimi ve şebboylarım çuhalarım ,hava muhalefetinden dolayı öylece beklediler. Dargın bakıyorlar.....sevgili arkadaşlar daha sonra buluşmak ve görüşmek üzere .Hepinize selam ve sevgiler.Beni dinlediğiniz içinde teşekkürler.

berrinb Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön