Ahh sevgili zenfree ah.
Kaktüs ve sukulent başlığını açtığında sayfana girmiştim. Ondan sonra orada yazılan mesajlar başlık olarak gözüme hep çarptı ama kendi kendime "şimdi alel acele olmaz bol bir vaktin olduğunda girersin Güler" deyip durdum.
Aşağı yukarı bir saatten fazla bir zamandır, başlığının ilk mesajından başlıyarak hem okudum hem harika fotoğrafları inceledim.
İnan selenn görse hiç de hayra yormazdı. Bilir ki ben onun kaktüslerine hep kendimce ad takarım.
Seni kutlarım, zaten ben emindim ki elini buna da attın ya, başarırsın sen diye.
Pek anlamam ama hem arkadaşlar yazmışlar hem de görünen köy kılavuz istemez derler ya o misal canlı canlı, diri diri yaprakları ile çok güzel bakmışsın bitkilerine.
Ah canım ahh, sen de bayağı üşüttün ha, elinde büyütecle diken sayıyorsun ha. Allah sonunu hayr etsin ne diyeyim.

İşin esprisi bu tabii, ama şu kaktüs çiçeklerinin güzelliği de bir başka oluyor hani.
Bu heyecanla açmasını beklediğin türün çiçeği de çok güzelmiş. Belki bu işi bilenlere saçma gelecek, artık cahilliğime versinler ama benim atlasın çiçeklerine benzettim ben.
O kadar sık ve çok çiçek veriyor ki şaşarsın. Bugün Manyas'dan döndüm, balkona bir çıktım ki yine coşmuş.
Güzel bir dalından sana yetiştireceğim ki balkonunu daha da şenlendirsin.
Sevgili zenfree, sağlıkla, huzur içinde hep bu güzelliklerle olmanı dilerim.
(sana atlasımdan bugün öğleden sonra çektiğim fotoğrafları yüklüyorum)