Cok gereksiz seyler yazipta, sizi bunaltmak istemem. Sadece sunu yazmak istiyorum. Turkce'mizi dogru kullanmisim kullanmamisim bu siteye gelene kadar acikcasi benim icin pek onem teskil etmiyordu. Ama burda unutmaya yuz tutmus imla kurallarini tekrar hafizamda yerini almaya sebep olan sizlere tesekkuru borc bilirim.
Dort dort'luk olmasamda, ' Ne yapayim ben boyleyim, beni de boyle kabul etsinler ' yerine, faydali bir durum karsisinda, kurallara uymanin artilari eksilerinden daha fazla oldugunu dusunursek, oyunu kurallarina gore oynamak en dogru karardir benim icin.
Sonuc olarak, gerek bilgisayar olsun gerek el yazim olsun, artik imla kurallarina uyarak yazmaya calisiyorum. Ilk baslarda ' Amannn hadi canim burasi baska site, burda kurallara uymadan yaziyordun simdide yazabilirsin devam et ' diye mirildaniyordum ama baktim ki elim ile, dilim ayni frekansta degiller. Dilim oyle desede artik elim sizler sayesinde gercegin yolunda emin adimlarla yuruyor. Laf aramizda artik nihayet dilimde yola geldi

Burada emegi gecen herkeze cok ama cok tesekkur ederim.