View Single Post
Eski 23-04-2011, 23:15   #1267
lalebruli
Ağaçsever

Giriş Tarihi: 28-03-2011
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sebnem&mircan Mesajı Göster
Yuzunuzden gulucukler eksik olmasin hic. Elimde aycicegi tohumu vardi da onun icin oyle yazmistim. Arzu ederseniz postayla yollayabilirim. Benim onlari ekecek bahcem, onlarinda uc dort metre boyuna getirecek yetistiricileri yok Bahcenize yakisir diye dusunmustum. Amator hobiciden siparis ettigim gdo suz tohumlarin yaninda gonlu bol amator hobicinin degerli hediyesi aycicek tohumlari. O sayfayi ilk defa goruyorum, ingilizcem fazla olmadigi icin fazla takilamiyorum yabanci kaynakli sayfalara.
Ayciceginiz bol bol olsun bu yil. GDO konusunda Amerika (ve tabii Kanada) cok hassas, satisi kesin yasak tohumlar isteseniz de bulamazsiniz, gonlunuz rahat olsun. Sadece toplu tarim yapan buyuk firmalara ozel olarak uretiliyor, halka satisi yasak. Burada Hybrid ve Heirloom diye iki cesit var. Birincisinden tohum alamiyorsunuz ikincisinden tohumlari saklayip her yil ekebiliyorsunuz. Benim "banana pepper" ve "lemon boy tomato" disinda hepsi heirloom.

yeni yeni tohumlar istiyorsaniz

http://www.johnnyseeds.com/

adresine de bir bakin derim. Bu siteden de birkac kisinin buradan siparis verdigini okudum.
Kolay gelsin.

lalebruli Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön