[QUOTE=Uzaylı;789744]Sayın limon'un mesajını okuyunca ben de bahçenizdeki aynı yeri düşünmüştüm. İçinde soba da yakmak mümkünse, şubat sonunda bile tohumları ekebilirsiniz. Özellikle domates, biber patlıcan. Köydekiler çalışmalara şubatta başlamışlardı. Ne kadar erken olursa o kadar çok ürün demekmiş.
Sayın Osman45;in önerisi çok önemli. Bize de tavsiye etmişti ve kuyumuz, bol ve kaliteli suyumuz olmasına rağmen bu öneri üzerinde önemle duruyoruz.
Sevgili uzaylı;çardağımızın içinde barbekü var onu soba gibide kullanıyoruz.hatta bugünde odunları yaktık içerisi ısındı,soğanlı begonya,yer açelyası,çörek otu çiçeği,biberler,v.s hepsi çimlenmiş.yarın resimlerini çekip ekleyeyim

Osman beyde güzel açıklamalarda bulunmuş.keşke daha bilinçli olabilseydik gözden kaçırdığımız cok şey var çoooooooooook