Merhaba,
Bugün televizyonda topraksız tarım konulu bir röportaj izledim. Normalde toprakla, çiçekle uğraşan biri değilimdir ama okullarda bile cocukların proje niteliginde evlerinde hazırladıklarını görünce özenmedim değil. Ve nette arastırmaya başladım. Topraksız tarımda birçok farklı secenegin oldugu ve bunların sıcaklık, yer, malzeme,vs... gibi faktorleri gözonune alarak bir secimde bulunulması gerektigini anlamış durumdayım 

Gel gelelim elde var sıfır 

yarın gidip malzemelerimi alıyım, yer hazırlıyım baslayım desem aklımda hiç bisey tam olarak yer etmedi hep bi eksiklik var. Ben sadece domates yetiştirmek istiyorum. 2-3 fide olsa yeter. Maksat dalından alabilmek 

Lutfen hobi amaclı yeni başlayanlar icin basit bir sekilde balkonda **** evin icinde neresi uygun oluyorsa , ne almam ,ve ne yapmam gerekiyorsa biri yardımcı olursa cok sevinicem. Cunku okuduklarımdan nasıl yapacağımı nasıl sulayacagımı anlayamadım. Sımdiden cok tesekkur ederim...
Not: Zamanında bir kac tohum ekip yetiştirme girişimlerim oldu ama hiç birinden bisey elde edemedim bu yuzden topraksız tarım mantıklı geldi. Ayrıca suan ilgilenebilecek vaktimde var. 5 kat fazla verim, su tasarrufu,  maliyet gibi avantajlarda cezbetti