View Single Post
Eski 20-04-2011, 17:12   #174
nurguldk
Ağaç Dostu

nurguldk's Avatar

Giriş Tarihi: 08-04-2009
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi gilan Mesajı Göster
Sevgili Kiraz,
Menekşe reklamlarımın işe yaramasına sevindim.
Ne kadar uğraştırsalar da etraf renk renk çiçek olsun isteyince mevsimliklerden vazgeçemiyoruz. Özellikle de kışın don olan bölgelerde.
Taşların alisyumları sıcak tuttuğunu mu düşünüyorsun yoksa benim bilmediğim başka bir yararı mı var?

Sevgili nurguldk,
Berry bahçesini de şiddetle tavsiye ederim.
Ben o zaman meyveler olgunlaştıkça da bol bol resim ekleyeyim de bahçende yerlerini şimdiden ayırtsınlar.
Ben frambuazları bir tanıdığımızın bahçesinden almıştım ama şimdiki aklım olsa yediveren alırdım. Eğer "yediveren olması önemli değil" dersen geçen sene birilerine vermek için saksıya aldığım ama sonra bende kalan 4-5 kök var istersen. Bir de dediğim gibi, frambuaz dikeceğin yerde dipten yürüyen sürgünleri mutlaka hesaba kat.
Cepte para kalmaması durumunu çok iyi bilirim. Geçen sene bunun önüne geçmek için yaptığım her bahçe harcamasını kalem kalem not ettim ama korkumdan hala toplamadım bile.
Valla alabilirim, hatta senin bahçede olmadık yerlerden çıkanlara da talibim o zaman )
Tavsiyelerini dikkate alarak, bu iş için, benim barbekülü bahçenin duvarının üst kısmını düşündüm. Orada istediği yere kök atabilir
Bu arada yediveren daha mı çok meyve veriyor?

nurguldk Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön