View Single Post
Eski 20-04-2011, 01:04   #17
Sevgi Durul
Ağaç Dostu
 
Sevgi Durul's Avatar
 
Giriş Tarihi: 02-08-2009
Şehir: Manisa Eskişehir
Mesajlar: 8,528
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi berrinb Mesajı Göster
Sayın arkadaşlar size 1990 senesinde aldığımız yazlık evimin bahçesinin ilk hali ile 20 senelik görüntülerinden sayfalar sunuyorum. Bu kumlu ve killi toprakla 20 senedir, uğraştım.Ter yüzümden boncuk boncuk dökülürdü, her defasında sevgili çiftçi ve bahçıvan kardeşlerimizin emeklerini hatırlayıp;İşti alınteri bu diyerek onları saygıyla anardım. bahçemi gezen bütün arkadaşlara selam ve sevgilerimi yolluyorum efendim.
Sevgili berrinb, bu görüntülere kavuşabilmek için yirmi yıl mı bekleyeceğiz? Benim sabrım yok. Havalar da ısınmadı, benim gibi yeni başlayanların işi zor.

Yazlık evinizin bahçesini de çok beğendim, boncuk boncuk dökülen terleriniz boşa gitmemiş. Allah sağlık içinde keyfini sürmek nasip etsin. O yeşilliklerin içinde, bizler için de bir bardak çay için lütfen. Sevgiyle kalın.

Sevgi Durul Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön