View Single Post
Eski 20-04-2011, 00:02   #1485
Halil Önen
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 18-01-2009
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Badee Mesajı Göster
Sayın Halil önen öncelikle bir yere oturmam ben merak etmeyin.

Ayrıca anadoluda kuluckaya yatıcak tavuklara söylenen isimler bölgelere göre deyişir.Karadenizde ve boluda güllük derler ic anadoluda egede gürk derler trakyada gülk derler.

Türkcemin bozuklugundan dolayı bunu yazdıysanız herkesin türkcesi iyi olmaya bilir helede yurt dısında yasamısanız.Ayrıca burası türk dil kurumu sınav yeri ise bilemicem.

Kendim su ürünleri mezunuyum ve bir cok hayvan yetistiriciliği yaptım kanarya üretimi yaptım ufak capta iki üc cifti ürettim coğalttım deneme ve gözlem icin.

Tavuk konusundada bircok cinsi beslendim gözlemledim ve sonuc olarak tüm cinlerin ortak noktalarını ve verim oranını yükseltmenin yollarını buldum.
...

Sevgili Badee,

yazdıklarınız tecrübeye bağlı değil ( ben öyle yazmıştım) aynı zamanda eğitimden gelen bilgiye de dayanıyormuş.

Bak buna daha çok sevindim.

''Güllük'' benzetmesi, sizden bilgi ve tecrübelerinizden daha çok yararlanma isteğimdendir, hep burada yazmanızdandır.

İletilerinizdeki karakter hatalarından değil şikayetim _ ki olamaz zaten_ ancak satır aralarının olmaması benim gibi dört gözlü ve görme kusurluların; aynı satırı bir daha okuyup 'ben bunu hatırlıyorum' dedirtmesindendir...

Saygılar

Halil Önen Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön