Sayın KUDRET Hocam Merhaba bu sene calısmalarım devam edıyor ama bende sızın gıbı balkon calısmasına hala gecemedım bırde yenı evımın balkonunda oyle bır ruzgar varkı dusman basına.
Kısın basında almıs oldugum tat tohumlarının bu sene hıc bır sekılde verımlı olmadıgını ve bellı bır boyuta geldıkten sora hepsının mefta oldugunu dıle getırmek ısterım sıze.
Gecen senede kalan tohumlarla ve bu sene ınternet uzerınde almıs oldugum tohumlar ıle calısmalarıma  basladım su anda 200 fıdem var tabıkı sorun cıkmadan devamlı elıme kalılarsa ıyı olacak...

Bu sene kavun,kabak,su kabagı,salatalık,domates,fasulye,borulce,bakla bırde altın cılek sımdılık bunlar ( nede oasa bu sene yıllık ıznım yok evdeyım tum yaz oglumla bırlıkte balkonumu senlendırecegım )
Sıze daha once bılgı aktarımı yapmak ısterdım ama planlarımda ummadıgım bır sekılde karısıklıklar oldu lutfen kusuruma bakmayın.
İstanbul'a sizin yanınıza gelmeyı planlıyordum ( suprız yapacaktım ) ama dedım ya planlarımda ummadıgım sekılde degısıklıkler oldu.