Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Zeki Yağlı
Sevgili trida,
Sorularınızdan güzel bir bahçeniz olmasını çok istediğinizi ama bunun çabuk ve kolay olmasını arzuladığınızı anlıyorum.
Bu mevsimde ne ekebilirim ne dikebilirim sorunuz çok arzu ettiğiniz bu konuya yeterli vakit ayıramadığınız hissini uyandırıyor.
Yanılmıyorsam siz İstanbul'da bahçeniz Kastamonu'dasınız. Uzaktan bu işi yürütmek çok zor.
Benim şimdilik size tavsiye edebileceğim bunlar.
Kolay gelsin, başarılar.
|
Zeki bey, cevabınız için teşekkür ederim.
Bu işin çabuk olamayacağını ve hiç de kolay olmadığını biliyorum. Ancak kendimi tam ifade edemedim sanırım. Şu anda gördüğünüz gibi (
http://www.agaclar.net/forum/showthread.php?t=17508) bahçe sadece topraktan oluştuğundan, bu sene az da olsa gözümüzü renklendirecek, ilerideki düzenlemeler için de belki bir altyapı oluşturabilecek bitkileri seçmeye çalışıyorum.
Evet bahçemiz Kastamonu'da. Ben İstanbul'da yaşıyorum ama annem ve babam yılın 8-9 ayını orada geçiriyorlar Nisan-Kasım arası. Ben de tatilimin büyük bir kısmında yanlarına katılabiliyorum. Onlara yardımcı olmak, yönlendirmek ve birlikte keyfini çıkartabilmek için çabam, araştırmalarım.
Araştırma yaparkende bitkilerin içinde kayboluyorum maalesef. O kadar güzeller ki, daldan dala atlıyorum ve kafam iyice karışıyor.
Tavsiyeniz için teşekkürler.