View Single Post
Eski 19-04-2011, 16:08   #612
Zeki Yağlı
Ağaç Dostu

Zeki Yağlı's Avatar

Giriş Tarihi: 05-08-2007
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi ciceksever70 Mesajı Göster
Zeki bey her yeni mesajda bahcenize ugruyorum ancak sürekli ayni mesajlari yazmamis olmak icin yazmiyorum. Bize degisik türleri tanittiginiz icin tesekkür ederim. Bu yil sizin tohumdan bitki yetistirme bölümünüzden cok faydalandim. Tüm önerileri birebir uygulayamasam da yapabildigim kadari bile simdiye kadar bana 100% basari sagladi. Simdi heyecanla cimlenen ciceklerimin büyümesini bekliyorum. Selamlar.
Sevgili ciceksever70, bahçeme hoş geldiniz.

Burada bitkiler hakkında verdiğim bilgilerden yararlanımış olmanıza çok sevindim. Tabii Graz'da benim burada tanıttığım bitkileri görebiliyor ve kolayca ulaşabiliyorsunuzdur. Ben ise Ağaçlar.Net üyelerine onları tanıtmaya çalışıyorum.

Türkiye her konuda olduğu gibi bu konuda da hızla gelişiyor. Dileğim bu bitkilerin de kısa zamanda burada kolayca bulunabilir olması.

Tohumdan bitki yetiştirme başlığında verdiğim bilgilerden de yararlanmış olmanıza ayrıca sevindim.

Bitkinin kendisine ulaşmak bazen daha zor. Eğer tohumdan yetiştirmeyi biraz becerebiliyorsanız hem bitkilere ulaşmak daha kolaylaşıyor, hem de daha keyif verici bir uğraş haline geliyor.

Selamlar, sevgiler.

Zeki Yağlı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön