View Single Post
Eski 19-04-2011, 12:07   #609
trida
Ağaç Dostu

trida's Avatar

Giriş Tarihi: 20-07-2009
Zeki bey merhabalar.

Uzun süredir siteyi ziyaret edememiştim, başta sevgili Güler hn. olmak üzere sevgili ağaçlar.net üyeleri ile yaptığımız Yalova fuar ziyareti sonrası Sn.Kgursan bey'in eşliğinde ve evsahipliğinde gezdiğimiz lisianthus seralarından sonra bu çiçeğin sevdasıyla edindiğim 70 adet fidenin bir tanesi bile başarıya ulaşamayınca (ki sanırım bunda dikilen toprağın ve annemin verdiği gübrenin de etkisi var) hevesim ve cesaretim kırılmıştı.

Bir süredir tekrar aktif üyeyim ama bahçenizi ancak bugün gördüm. Tabi ki ilk tepkim, "ben bu bahçeyi nasıl kaçırdım?" oldu.

Yılların emeği, özeni, sevgisi bahçenizin her köşesine yansımış ve yine sizin nazik paylaşımınızla bizlere ulaşmış. Gerçekten tüm arkadaşların söylediği güzel sözleri fazlasıyla hak ediyorsunuz, siz ve bahçeniz.

Emeğinize sağlık. Dilerim, sevdiklerinizle uzun yıllar bu bahçede mutluluklarınız artarak devam eder.

Benim gibi yolun çok çok başında olanlar için güzel bir hedef. Ama gerçekten yüksek bir hedef. Nereden başlasam ne yapsam, o kadar zor geliyorki. Saatlerce siteden çıkamıyorum. Bahçemizi bir an önce renklendirebilmek için çok heyecanlıyım ama tecrübesizliğim ve bilgi eksikliğim ile zaman ve bitki kaybetmek istemiyorum.

Müsait olduğunuz zaman kolay yetişen ve çoğalan bitkiler hakkında önerebileceğiniz, paylaşabileceğiniz türler olursa çok memnun olurum. Bu mevsimde ne ekebilirim, ne dikebilirim?

Şimdiden çok teşekkürler.

trida Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön