View Single Post
Eski 17-04-2011, 11:17   #692
Sarıcan
Ağaç Dostu
 
Sarıcan's Avatar
 
Giriş Tarihi: 28-11-2008
Şehir: Küçükyalı-ISTANBUL
Mesajlar: 1,498
Sn. hsan72,

Seni allah affetsin. Ama daha hala benim bu siteden para kazandığım ve senin bu foyamı ortaya çıkardığınla ilgili en küçük bir hareket görmedim. Siz hayvan besliyorsunuz, siz belirli bir yola çekmek istediğiniz halde, hala burnunun dikine gidene ne diyorsunuz. Size söylenen belki biraz fazla ileri gittiğinizi hatırlatmak için söylenmiş bir sözdü. Buna karşılık sizin cevabınız edebe sığmayacak küfür.

İslamın ilk emri "Oku". Baştan okuyarak başlasanız bunların hiç biri olmayacaktı. Okudukça kim ne yazmış? Kim nasıl bir insan? Onu öğrenecek ve ona göre davranacaktınız. Sonraki takdiriniz, okudukça yüzünüze vuran utancınızdan kaynaklandı herhalde. Ama bunu dışa vurmayı bile beceremiyorsunuz. Ben bu sayfada ve hatta forumun tamamın da paylaştıklarımı para karşılığı yapmıyorum, bilen bilir.

Sen beni takdir etsen ne olacak, etmesen ne olacak. Şu son üç sayfa da yazdığın çamur benim üstüme bulaşmaz ki. Sayfa kirliliğinden başka bir şeye yol açmadı. Senin yaptığın pişkinlik. Önce insan-ı kamil olun, ondan sonra çaresine bakarız.

Sarıcan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön