Sn. Sarıcan sizi takdir ettiğimi söyledim bunu alay manasında söylemedim, içimden gelerek söylenmiş bir sözdür.
Ama malbman la ikiniz ayni gun ayni anda yani 20.37 de bana cevap yazınca, ayni kişi olabileceğinizi, fakat zaten bunu bilemeyeceğimi ve hele ilk yazan malbmanın oha demesine oldukça sinirlenip bana oha deyene çuşş deyip geçip giderim dedim. Bu sadece bana oha deyip soyleyene bir cevap olsun diye yazıldı, aslinda bunu yazmaya bile vaktim yok ama beni yanlış anlamayın diye yazıyorum. Sizin yazınıza asla kızmış değilim. Sizi takdir ettiğimi şimdi de söylüyorum. Aslında kim olursa olsun, boyle cevap yazmakla terbiyeme yakismayan bir yazi olduğunu ve o anki sinirimin kusuru olduğunu da kabul ettiğimi soyleyeyim. Hiç kimsenin sinirlenmesini istemem ve buna vesile olmayı da istemem doğrusu. Öfke şeytandandır... Allah affetsin bizlere sabır versin, bazen hepimiz öfkeleniyoruz,şeytana uyuyoruz, başkasının hoşuna gitmeyen şeyler söyleyebiliyoruz.Biraz gerildik, benim de kusuruma bakmayın.
Dediğim gibi bu arpa çimlendirme işinin gerek üreticiler, gerek sanayiciler, gerek Türkiye için çok büyük kazanımlara vesile olacağına inanıyorum.
|