Sevgili SDurul, şakayığım ağaç şakayık. Bir ara "
En sevdiğim bitki" yazıları oluyordu, orada şakayık sevgimden bahsetmiştim.
Haseki küpesini ise başka bir saksıya ekmiştim, Tarçın saksıyı devire devire içindekileri dökmüştü. Sanırım o saksının dökülen toprağından tohum gelmiş. Saksıda da çok güzel gelişiyor ve sürekli yeşil yapraklı olması, güzel yaprak formu, soğuğa dayanması açısından bu kökü saksıda tutacağım. Uzun zamanda çimleniyorlar, önceki sene pes etmemiştim, bir kaç kök olmuştu, alt bahçede geçen sene pek açmadı ama bu sene gövdeleri çok daha kalın, ben de nasıl açacak diye merak ediyorum.
Sevgili Zenfree, bendeki pembe çiçekli olan, İstanbul'un eski çiçeklerindenmiş. Özellikle Yıldız Parkı'nın bu konuda daha özen göstermesini beklerdim. Bahçen olsun, söz, şakayığın benden
Güler Hanım, iş çok ama bu sene eskisi gibi zamanım yok

Bahar kokusu gelince, iş yeri gibi kapalı alanlarda kalamıyorumi aklım dışarıda oluyor, evde olsam bahçede ne çok iş yapardım diyorum. Tarçın konusunda çok haklısınız, çok becerikli, anında hallediyor. En son oyunu, koca su hortumu makarasını bahçenin ortasına çekiyor, sulama yapacağım zaman hortumun ortasından su fışkırırsa hiç şaşırmayacağım
Sevgili Yılmaz, teşekkür ederim, sellukadan haber yok, beklemedeyim ama ümidim var.