View Single Post
Eski 16-04-2011, 09:02   #674
hsan72
Yeni Üye

hsan72's Avatar

Giriş Tarihi: 12-04-2011
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi malbman Mesajı Göster
hsan72, klavyenden yazdığını görmesi gereken organların hissediyor mu? Anlamadın değil mi? Ben de senin yukarıdaki alıntıda yazdığını anlamadığım için anlamadığımı böyle beirtmeye çalıştım. Kısacası; oha dememek için bunları yazdım.
Sn, site ilişkilisi Malbman'mısın, sarıcan mısın, değişik isim alıp farklı kişiymiş gibi yazı yazmanızda mumkun, bunu anlıcak kadar bilgi sahibi değilim. Neden kızgınlığa geldigini anlayamadım. Foyanı ortaya mı çıkardım yoksa? Ama bizim orda kızgınlığa gelenleri bogaya çekerler. Oha diyene çuşş deyip geçip giderim. Lütfen karşılıklı kırıcı olmayalım ve Rating yapmaya çalışıp konuyu dağıtmayalım. Arpanın çimlendirilmesi hem üreticiler, hem sanayiciler hem de Türkiye açısından çok önemlidir.

Sn.Seyyah 53, Tevfik bey ileride yazacağını söylüyor. Böyle bir iş adamının tenezzül edip burada yazı yazması bile alkışa değerdir. Biraz sabır diyor ve yazacaklarını bende merakla bekliyorum.

Sn. Aliosmankuresir, sizin azminizden bu makineyi yapacağınıza inanıyorum. Sizin tecrübelerinizden bizlerde yararlanacağız inşallah.

hsan72 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön