View Single Post
Eski 14-04-2011, 00:45   #343
sevim.K
Kaybettik

sevim.K's Avatar

Giriş Tarihi: 11-12-2008
Sevgili missmenas önce bir posta ağladım mesajınızı okurken daha sonra gözyaşlarımı silip bir daha okudum Epiphylliumlar için yer hazırlamaz olur muyum. Onlar şimdiden yüreğimde yerlerini aldılar, saksıları da var üstelik Sürpriz paketten sipariş edeyim demiştim araya kayıplar girince vazgeçtim sonra sitede baktım çiçeklerine kendimce seçimler yapıp niye almadım diye kızdım. Şimdi benimde olacak hemde on iki çeşit. Müthiş

Sukulentlere de yer var olmaz mı Sevgili missmenas; "Boş yer kelimesini duyan bir çok Arkadaş başlamışlar bile elbirliğiyle boş saksıları neyle dolduralım diye düşünmeye, lütfen teklifleri geri çevirmeyin". cümlesini okuyup mutlu olmamak elde değil. Beni gülümsetmek isteyen o sevgili insanlara teşekkürler şimdiden istemiyecekleri kadar boş saksı var Bir süre "sukulent kaktüs sözü duymak istemiyorum dedim çünkü bazı kimselere abartı gibi gelse de çok üzüldüm ve çok ağladım o nedenle yeni bir başlangıç yapmak istemedim. Buraya kayıpları yazmadan çok öncesi kayıplar olmuştu önüne geçemedim bir türlü mesaj bir patlamaydı. Size bu mesajı yazarkende gözlerimin dolu dolu olduğunu yazabilirim. Tekrar teşekkür ediyorum. Öpüyorum sizi, sevgiyle

Düzenleyen sevim.K : 15-04-2011 saat 14:27
sevim.K Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön