View Single Post
Eski 13-04-2011, 19:10   #342
missmenas
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 31-03-2010
Sevgili Sevim hanım,
kayıplar maalesef çok üzücü oluyor. her yıl menekşe alıp öldürmekten artık menekşe almıyordum, bu yıl 6 yıl aradan sonra yine aldım. Belli bir süre sonra, emin olunki kayıpların yerlerini dolduran kaktüsleriniz ve sukulentleriniz daha güzel olacaktır.
Paul beyden epiphyllium lar gelsin ben size 12 çeşit epiphyllium ekeceğim. çiçek renkleri artık süpriz olacaktır her 2 mizede şimdiden yerlerini belirleyin bence. her kayıp yerini başka bir güzelle doldurur bunu aklınızdan çıkarmayın lütfen. Hernekardar çok zor olsada boşalan saksıları yerlerinden almak. Sizi çok iyi anlıyorum. Üzüntünüzü bir nebzede olsa hafifletebilir umarım epiphylliumlar. Kaktüs çeşitim maalesef fazla yok ama sukulent çeşitlerimdende ilave gönderirim. Siz yeterki boş yer var deyin. Boş yer kelimesini duyan bir çok Arkadaş başlamışlar bile elbirliğiyle boş saksıları neyle dolduralım diye düşünmeye, lütfen teklifleri geri çevirmeyin. Mayısın ilk haftasında benimkiler elinize geçer. 1 tanede bir gecelik gelin ekiyorum size.
Sevgilerimle.

missmenas Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön