View Single Post
Eski 11-04-2011, 15:40   #1074
tturt
Ağaç Dostu

tturt's Avatar

Giriş Tarihi: 20-04-2008
Cumartesi günü Sapancadaydık sabah 10'dan 19'a kadar durmadan, yemeden içmeden çalışmışım.

Doğa hızla uyanıyor. Havalar biraz açsa bitkiler tamamen uyanacak.

Cumartesi günü EMA (aktifleştirilmiş EM1) uygulamasını topraktan yaptım. Hava yağışlı olduğu için yapraktan uygulamayı bu haftaya bıraktım.

İşyerinde çimlendirmeye çalıştığım tohumlar dışında bir çok tohumu çimlenmesi amacıyla saksılara ve viyollere diktim. Bunun dışında direk toprağa ekilmesi gereken tohumlarıda toprağa ektim. Bu sene havaların yeterince ısınmaması ve sürekli yağışlı geçmesinden ötürü tohumları ekmekte biraz geç kaldım. Tohumları ektiğim yerleri yabani otlardan temizleyip toprak ilavesi yaptım.

Geçen hafta yıldönümü toplantısında üzüm budaması ile ilgili anlatılanlardan esinlenerek iki cins üzümü yaklaşık 1,5 metreden budadım. İyimi yaptım kötümü yaptım bunu haftaya buraya koyacağım fotoğraflardan sonra sağolsun Sayın Nuri Mürvet söyleyecek. Budadığım kısımları çelik haline getirip belki köklenirler diye toprağa koydum.

Fazla fotoğraf çekme şansım olmadı çektiklerimi paylaşıyorum. Fotoğraflarla birlikte gelişmeleride paylaşacağım.

Manolya çok güzel görünüyordu çiçek ömrü çok kısa olmasa ne güzel olurdu.

Name:  09042011432.jpg
Views: 2175
Size:  73.0 KB

Name:  09042011431.jpg
Views: 941
Size:  73.1 KB

tturt Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön