View Single Post
Eski 24-02-2007, 17:53   #11
saydemir
Ağaç Dostu

saydemir's Avatar

Giriş Tarihi: 12-01-2007
Alıntı:
Konuya dönüp Sn Saydemir'e sormamız gerekir ; ortamında bu kadar büyük akavryum imal edebilir mi? Ben genel ve çoğunlukla karşılaştığımız akvaryumlar için bu bitkileri tavsiye etmiyorum. Onları kısıtlamaya hakkımız yok. Tabii onların da sizi...

Teşekkürler gerçekten su marulu ile ilgili fazlasıyla bilgi edindim. Ortalığı "savaş alanına" çevirdiğim için de biraz üzüldüm.

Su marulunu ist üni botanik parkında görmüştüm. Tabi orada sukran hanımın belirttiği gibi bir havuz içerinde idi. Görüntüleri gerçekten güzel bir bitki olduğunu gösteriyor.

Bu bitkilerin akvaryumlarda yetiştirilmesi benimde kafamı kurcaladı. Sorumu da o sebeple sordum. Çünkü şu an satılan akvaryumların çoğu bu tip bitkiler için sanırım büyüklük açısından pek uygun değil. Standart boyutlarda bir akvaryum için bitki büyük gelebilir. Ama akvaryumculuğa gerçekten gönül vermiş kişiler bu bitkilere doğal ortamlarına yakın bir ortam sağlayabilir diye düşünüyorum. Sy saka nın akvaryumunda güzel dururlardı saınırım. Çünkü benim de araştırmalarıma göre su marulu akvaryumculukta aranan bir su üstü akvaryum bitkisi...

Görüşlerini paylaşan herkese teşekkürler...

saydemir Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön