View Single Post
Eski 10-04-2011, 10:22   #932
hosseda
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 12-09-2007
Şehir: izmir
Mesajlar: 1,327
Taş evin banyosunda yerlerde taş olsun dedim ve dün yerleri kayrak taşlarla kapladı usta, p.tesi günü kurumuş olur derzlerini yapar bitiririm dedi.
Yer döşemeleri, kapı kasalarının takılacağı kısımlardaki süpürgelikler hariç tamamlanmış. Giderken büyük naylon çuvallar aldım yerlere serdik, tahtaları koruyabilelim diye.

Akşamüzeri eve marangoz getirdim 4 kapı için. Giriş kapısı iki kanat olsun dedim son anda, anlaşmak üzere olduğumuz fiatı 200,- TL. yükseltti, P.tesi konuşalım dedim. Olmazsa tek kanat yapıp uyuştuğumuz fiata vereceğim bu marangoza işi, masif ağaç isteyince fiat çok yüksek çıkıyor ne yazıkki.
Ama yaklaşık ölçüler ve şekillerle anlaştığımız kişi ölçüye gelince evi taş görüp fark yaratmaya çalışıyor diyede düşünmedim desem yalan olacak.

Bir defasında çinko oluk için bir fiat alayım dedim bir demirciden, ev nerde abi dedi,şurada dağ köyünde dedim, hıııı villa öylemi dedi, yok değil taştan ufak bir köy evi dedim, hııııııı hemde taştan ... evet taş villa dedi, yeminle değil dememe fırsat vermedi 10 metre oluk için 1,5 milyar fiat söyledi.
Basit bir köy evi deseniz de karşınızdaki inanmıyor, dışarılardan gelip uçuk paralarla iş yaptıran bir tavuk daha buldum diyor, iki tüy fazla yolmaya çalışıyor.

Eklenen Resimler
 

Düzenleyen hosseda : 10-04-2011 saat 11:56
hosseda Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön