View Single Post
Eski 09-04-2011, 13:04   #127
Mine Pakkaner
agaclar.net
 
Mine Pakkaner's Avatar
 
Giriş Tarihi: 06-01-2006
Şehir: İzmir
Mesajlar: 10,707
Dondurucu harika birşey. Ben de et, tavuk balık vs. den başka, çorbalık ve pilavlık olarak et ve tavuk haşlama suyu, buz kalıbında dondurulup paketlenmiş limon suyu küpleri, muhtelif çiğ ve haşlanmış sebze, nohut ve artan yemekleri donduruyorum. Ama aklınızda olsun, pirinç donmaya gelmiyor.

Lalebruli, bakla enginar sütlaç bu ne dayanılmaz menü.

Mayısgülü hiç kuru patlıcan pişirmedim tarife göz atayım.

Bugün kıymalı bezelye pişirdim, üzüm hoşafından vazgeçip kayısı hoşafına çevirdim. Akşama bir de pilav yapacağım.

Mine Pakkaner Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön