Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Badee
Arkadasım horozun daha gelısımını tamamlamamıs bır ay ıcınde öter bunu dert etme okadar zaten baskada horozun varmıs.
Tavuklarında tüylerı cok hırpalanmıs onları cokmu ellıyorsunuz horozlarmı hırpalıyor bılemıyorum ama cok yıpranmıs gıbıler.
Ayrıca tavuklarının gülük olabılır olucak ırktan tavuklar cunkı.
Ayrıca gülük tavuk yanlız bır yere yatırılır onun oldugu yere baska tavuk gırmesı engellenır yemı suyu yakınına konur o yer ıhtıyacını görür yatar.
Gülük olmus tavugu yatırdıgın yerde fazla rahatsız etmemek lazım yoksa sıtrese gırer...
Masallah 4 tavugum var hergun tıkır tıkır yumurtluyorlar nazar deymesın ama ıyı bakıldıkları ıcın gunluk yumurtluyorlar yoksa gun asırı yaparlardı.
Neyse horoz bende alıcaktım gülük yatırırsam horozlu yumurta sorunu yasamayım dıye ama burası sosyetık bır yer abantın cevredekı vıllalar rahatsız olur dıye alamıyorum bırı bısey derse kaldıramam cunkı ama horozlu yumurta bırınden bulup alıcaz artık hazır mecburen...
|
Sn. Badee,
tecrübeye dayanan çok önemli bilgiler veriyorsunuz. Teşekkürler..
Tam
61 iletiniz var ve hepsi bu sayfada, tavuk yetiştircilğinde... Sitenin tam altında oturdunuz kaldınız _ güllük gibi_

, bir merdiven bile yukarıya çıkmadınız...
tavukların beslendiği bahçeniz çok küçük mü? Onlar için [B]sebzeler[/B
] yetiştiriyor musunuz?
Saygılar