View Single Post
Eski 23-02-2007, 23:21   #19
bonsaisan
Ağaç Dostu

bonsaisan's Avatar

Giriş Tarihi: 25-10-2005
Sakın bei yanlış anlamayın.Eleştirim daha doğrusu anlatım tarzım böyledir benim biraz kabadır.Nacizane affınıza sığınıırm amaçım sizi tenkit etmek ben bir şey biliyorumda siz birşey bilmiyorsunuz gibi davranmak değil kimse annesinin karnında bu bilgi ve birikimle doğmadı.Zaman la tecrübe ile elde edilmiş birde yol gösterici size klavuzluk eden bir usta ile çalışılınca bir takım temeller kendiliğinde oturuyor.Mesala Ali bye inanılmaz bir insan ve valtini gerçekden bu hobiye çok sık ayıran biri ben ise bu soralar işlerin yogunlugu altıunda ezimiş profesyonel bir reklam fotoğrafçıısyım ve bu benim çok eski bir hobim türkiyede kurulan ilk bonsa web siteside yine bana iat 15 yıldır.Bu konuda uğraşıyorum.Hattı zatında yurddışındada bu kouda yine kurslara katıldım seminerleri ve sergileri gezdim.Bilgimi pekiştirdim ve bizm ülke şartlarına uydurdum.Benim üzerinde durduğum nolta bir bonsai yapılırken telef olan ağaçlar.Bu yüzden belkide sert bir üslubum varıdr.Birde felsefesi bağlamında.Bonsai bir temel üzerine kurlmuş bir canlı heykel tasarlamakdır.Yılar geçtikçe canlı olan bu ağaç sizin ona verdiğiniz şekle girmeye zorlanır.Ne kadar dirensede genelde onu işleyen sanatçı aslı şekli belirler.Tıpkı çamurun ham halinden çok onu yogurup işleyen çamur ve seramik ustları gibi.İyi çalışmalar diliyorum.Şekil çok hoş olmuş.3 ialk4 yıl sonra güzel bir resmini yine göremek isterim.

bonsaisan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön