View Single Post
Eski 07-04-2011, 10:35   #64
nikon_
Ağaç Dostu

nikon_'s Avatar

Giriş Tarihi: 18-01-2011
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi selenn Mesajı Göster
Valla kim kimin aklına sukulent bonsai projesini soktu orası bu güzelliği gördükten sonra tartışılır sayın nikon. Aşamaları yazdığınız için teşekkürler. Bizler de kolları sıvayalım artık
Bence de kolları bir an önce sıvayıp çalışmalara başlamanız lazım Sayın selenn. Bize de örnek olacak çalışmalar çıksın değil mi?

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Vildan Sönmez Mesajı Göster
Sukulent bonsai çok güzel olmuş. Taşla yaptığınız düzenleme ve yeşillikler de başlıbaşına
ayrı bir güzellik. Çok beğendim, kutlarım
Sayın Vildan Sönmez, güzel sözleriniz için teşekkür ederim. Sanırım taş ve yosunların oluşturduğu görüntü olmasa, bu kadar etkileyici olmazdı galiba.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi asumandilek Mesajı Göster
Of pofff. ) Vallahi bana harcatacaksınız şimdi sukulentlerimi. ) Neyse ben biraz cesaretlendim herhal. O gövde zaten o formdaydı yani. Şimdi sabah ilk iş balkona bir gözatmak olacak. İlk deneme için kendi kendine eğrilip büğrülmüş bir arkadaş bulsam iyi olacak sanırım. Dekor için de Haydar'ın eve bir göz atayım. ( Haydar benim kaplumbağa. ) Selenn sende sıra bekliyoruz. Topu atıp kaçmak yok. ) Nikon şutu çekti bile.
Sayın asumandilek, benim şansım sukkulentin o yapıda büyümüş olması. Yoksa sıfırdan gövde formu oluşturmak zaman alabilirdi. Bir de dalların kırılgan bir yapısı olduğundan şekil verirken dikkatli olmak gerekir diye düşünüyorum. Hadi artık siftahı yaptık, sizden de bir çalışma bekliyoruz.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi ankstel Mesajı Göster
Tebrikler sevgili nikon. doğal manzaralar gerçek materyaller kullanılarak Çok güzel bir çalışma yapmışsınız..
Hayranlıkla baktım kaya parçası ve yosunlarla oluşturduğunuz kısma !!
Bu ne güzel bir sunum böyle Ellerinize sağlık
Bir yerde bu tür Crassula ovata ile yapılmıştı bir Penjing çalışması görmüştüm sizde bir deneyin isterseniz merakla bekliyoruz.

Sevgiler...
Sayın ankstel, beğeniniz için teşekkür ederim. Yukarıda da belirttiğim gibi, taş ve yosunların kullanımı etkileyiciliği arttırdı sanırım. Yeni sukkulent türleri elime geçirdikçe bunun gibi denemeler yapacağım.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sevim.K Mesajı Göster
O taş ne kadar güzel öyle. Yosunlarla gerçek bir kaya sanki. Ama kalanchoe sanki hep o doğal yapının içindeymişçesine bütünleşmiş hakkını yememek lazım. Ellerinize emeklerinize sağlık.

Öyle bir düzenlemeye crassula ovata da yakışır haklısınız sn ankstel
Sayın sevim.K, beğenmenize sevindim. Sizin de söylediğiniz gibi kalanchoe sanki hep oraya ait bir ağaçmış gibi duruyor.

Sağlıcakla kalın.

Düzenleyen nikon_ : 07-04-2011 saat 10:40 Neden: yeni ekleme
nikon_ Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön