View Single Post
Eski 23-02-2007, 20:16   #18
vyssera
Ağaç Dostu

vyssera's Avatar

Giriş Tarihi: 12-02-2007
Evet kesinlikle dikdörtgen bir saksı çok daha iyi olacak, aslında benim farkettiğim diğer bir hata da, saksı çok sığ, Ağacın gövdesine kadar toprak yığınca biraz yapmacık durdu. Şimdi bence ideal olan, dikdörtgen ve bunun derinliğine göre 2 katı derin bir saksı yapıp ağacı ona yerleştirmek, O zaman gövdeye daha yakın düze yakın bir zemin elde edebilirim.
İtiraf ediyorum, acele ettim.
Bir şeyi eklemek zorundayım, bu ağaç sizin anlattığınız ikili gövdelerdeki stile bence uygun değil. çünkü iki gövdenin kalınlığı eşit. Sanki ikiz kardeş gibiler. Biri az daha ince olsaydı tam dediğinizi yapacaktım. Göz kararı yaptım. iki dalın kalınlığı aynı, ama biri uzun biri kısa olunca yine yapmacık duracaktı. Sizin söylediğiniz çalışmayı Cedrus atlantica ile yapmak istiyorum.
Yaptığım çalışmada hata çok, hala bilgilerim eksik. Bi de toprak altında kalmış olan gövde tahmin ettiğimden daha uzun çıkınca o da sorun oldu. en iyisi bu ağacı dikdörtgen ve daha derin bir saksıya almak. Ondan sonra planım şu. bu ağacı gerçek bir ladin ağacını taklit edecek, güzel bir ağaca çevirmek. Yetişkin bir ladin ağacı gerçekten hoş bir görünüme sahip, bu konudaki 11. mesajdaki ağaç bence çok hoş. Bazı kuralları ihlal etmem gerekecek ama sonuç bence güzel olacak. Photoshopta yaptığım resimde sonuç iyi görünüyor
Bu ilk ağacım, tabi hatalarımız olacak verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim.

Eklenen Resimler
Dosya Türü: jpg 123.jpg (42.5 KB, 196 views)
vyssera Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön