teşekkürler ben yeni çeliklerimi suya koydum fotoğraflarını çekmeye çalıştım bu arada sudakileri de kapalı bir ortama koymam gerekir mi? köklendirme hormonu için verdiğiniz bilgiye teşekkürler bende siteyi bayağı araştırdım bu markayı da hatta internetten buldum sağolun inşallah başarılı olurum. bu yeni çelikleri sevgili savas84 gönderdi eğer başarırsam birsürü menekşem olacak onun gönderdikleri ve sizlerin tavsiyeleri sayesinde. Fotoğrafta çiçekleri olan da benim menekşem ondan da çelik aldım hepsi suda.sizce yaprakların bir kısmını eksem bir kısmını suda mı tutsam acaba? En garantilisini yapmaya çalışıyorumda

bu arada bu sabah birşey gördüm, önceden koyduğum yaprakların birinde çok minicik püsküllenme gibi birşey var, sanki bitkiyi ezince lifleri ayrılır ya onun gibi onlar köktür umarım 2 mm ya var ya yoklar.
bu arada menekşemin çiçeklerinden iki tanesini de sapından kestim suya koydum acemi şansı, bir deneyeyim dedim

fotoğraf makinem bozuldu görüntü, ancak bu kadar net oldu kusura bakmayın lütfen