arkadaşlar her şey yolunda 1,5 senedir bu site sayesinde mum çiçeğim var üretebiliyorum hepsi sağ fakat bir de uzadıklarını veya çiçeklendiklerini görsem sevinicem. Saksılar dediğiniz gibi küçüçük onlara yüz vermiyorum ve dallarını sımsıkı doladım iple. 6 aydır buna da cevap vermediler. Kızdıkça sadece yaprak üzerine aynı yerden yaprak veriyorlar. 1 yaprak dalı 2 li olur ya bunlar 2 yaprak arasından iç içe 6 tane küçük küçük veriyor ama ne bir oradan sürgün vereyim boya gitmiyorum bari çiçek vereyim de yok. İlk çelik 5 yaşında idi geldiğinde. Diğerleri de ondan aldığım çelikler hepsi sağlam ama yerlerinde sayıyorlar. Ne yapmalıyım tüm tavsiyelere uydum. Anneannemin yıllar önce mum çiçeği de aynı yerde dururmuş evde ve 4 mevsim açarmış kokulu kokulu. Şimdi anneannem ve ben bu mumçiçeklerinden de aynı şeyi bekliyoruz ama bu nostanjiyi ona yaşatamamaktan korkuyorum. Lütfen yardım edin....İçinde teyzemin bile 15 yıllık mum çiçeğinin dalı var yaşıyor ama diğerleri gibi tek yaptığı yemyeşil durup ölmemek...