View Single Post
Eski 06-04-2011, 08:40   #132
ensar
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 29-02-2008
Question

Sevgili Mehmet,

Niye seviye düşüreyim. Niye forum sayfasında doğruları tesbit etmeye çalışırken konuyu başka yönlere çekmeye çalışıp olayın açıklanmasını engelliyeyim ?

Alıntıladığım cümlede de aynen söylüyorum Öğrenim ve eğitimi sindirmiş insanların sadece Cehaletten KURTULMAKLA KALMAYIP İNSANLAŞMA YOLUNDA BİRAZ YOL ALDIKLARINI DÜŞÜNDÜĞÜMDEN SÖYLEDİM.

Eğitim ile öğrenimi de karıştırmamaya çalıştım sanıyorum.

Eğitimli ya da eğitimsiz kimsenin komplekslerini kışkırtacak bir şey söylemediğimin farkındayım

Evet cehaletin korunmasınada karşıyım. Hem bu platformda hemde yaşamımın tüm safhalarında.

Sanırım sizin, amacınız size sorulan çok basit sorulara bile cevap vermekten kaçmanız.İnşallah yanılıyorumdur. Nedenini maalesef ben anlıyamıyorum.

Çelişkili açıklamalarda bulunuyorsunuz. Nedeni sorulduğundada başka bir şeyler söylüyorsunuz.

İsterseniz gelin tek tek ve basit sorular soralım birbirimize ve de bu sorularımızı cevaplamaya çalışalım. Belki daha iyi anlatır ve de daha iyi anlaşırız.

Bütün argümanınız TÜRKİYE ALTIN İŞLEMEDE DÜNYA LİDERİ OLMAYA GİDİYOR SİYANÜR PROBLEMİ YARATILARAK BUNUN ENGELLENMEYE ÇALIŞILDIĞI değil mi, yazılarınızda sürekli vurguladığınız ?

Benim bir başka sorumda bu platformda ki çevreye olan yaklaşımınızın başka platformlarda niye farklı olduğu idi.

Daha önceki bir mesajınızda (128 NUMARALI MESAJINIZ )

''ALTINI OLAN KURALI KOYAR DEMİŞSİNİZ'' yani ALTINCILARIN KOYDUKLARI TÜM KURALLARI KABULLENMEK zorundamıyız sizce?

Sevgiyle kalın

ensar Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön