Belkide en geç yazan katılımcı benim ve diyebilirim ki aynı heyecan, aynı haz hala devam ediyor. Bu nedenle ilk gün ya da bugün yazmanın pek bir farkı yok. Diğer dostların da dediği gibi ya da fotoğraflardan anlaşılacağı üzere çok güzel bir gün geçirdik. Sıcak yürekli insanların soğuk bir havayı nasıl ısıttığına şahit olduk. Bu sevgi dolu, sıcak kalpli insanları tanımaktan onlarla paylaşmaktan kendi adıma çok mutlu oldum. Nice toplantılarda aynı heyecan ve sevgi ile yeni ve eski dostlarla tekrar buluşmayı umuyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. İyi ki varsınız.
Sevgiler...
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Güler
Biraz daha sataşayım mı?
Sevgili sariefe amma da " Clark" çekmişsin, harikasın. Böyle bir fotoğrafı çektiği için huzunperest'e teşekkür ederim senin yerinde olsam.
....
|
Güler Hanım iltifatınız için teşekkür ederim. Haklısınız, benim yerimde kim olsa sevgili huzunperest'e teşekkür eder. Ben ise kendi yerimde olarak çok çok çok teşekkür ediyorum. Eksik olmasın her fırsatta beni objektifine yansıtıyor. Bu birazda aynı frekansta olmamızdan kaynaklanıyor sanırım. Kendisiyle sohbet etmekte O' nun objektifinden ölümsüzleşmekte ayrı bir zevk. Jesti için tekrar teşekkür ederim. Yeni buluşmalarda görüşmeyi dilerim.
Sevgilerimle...