Memleketi bu körü körün miliyetçilik bu hale getirdi ya zaten acırım buna acırım.
Zaten konuyu bu miliyetçi saldırganlıkla sulandırdığınız için tartışmasanız da olur bence.
Kentin orta yerindeki vahim siyanür durumuna bir şey diyemediğiniz için yazdığınız şiir sizinle bir ilinti kurulmasına engel oluyor. Toprağa da da denize de karışıyor zehir. siz miliyetçilikle bunu temizleyemezsiniz fazlası gerekiyor.
Terminolojiinizi Geliboludan ileri götürmelisiniz artık. Geçmişe ah ederek vatanın toprağı temizlenmiyor. Bu çok ucuz bir miliyetçilik oluyor. Ülke için ölenlerin adını anmanız size prim kazandırmıyor yapamadıklarıznı düşünmeniz gerekiyor. Neden siyanüre karşısınız da kentin orta yerinde kullanıldığını söylediğimde sesiniz tıkanıyor. Bu konuya eğilin.
Şiir yazcağınızaa Elbistan konusunda yazmanız daha uygun olurdu. Ülkeye böyle sahip çıkılıyor.
OO okudukça miliyetçiliğin boyutlarının derinleştiğini görüyorum. Oldukça traji komik bir hal almış çıkışsızlığınız. Üzüldüm adınıza. Biliyorsunzudur bu tür çıkışsızlıklarda şanlı geçmişimiz edebiyatı yapanlar için vatan millet sakarya edebiyatı yapıyor denir.
Bütün diğer madenler gibi altın da madendir çıkarılması çevreye zarar veriyor anlamadığnız anlamamaya direndiğinizi biliyorum başka madenlere de aynı gerekçeyle karışı çıkmadığınızı da görüyorum. Bu sadece lafanazlık oluyor. Miliyetçilikle süslenmişi.
Epsody'nin de kahramanlıktan önce sildiği "satılmış" cümlesi çin özür dilemesi gerekiyor cümleyi silmesi hakaretini kurtarmıyor sizin ahlak anlayışınızın sınırlarını çiziyor sadece.
Alnıtınız ilginç akşam bir bakayım şöyle bir göz attım eğlenceli cümleler çıkacak gibi.
Epsody özür dileyene kadar size hakaretinizi hatırlatacağım. İstediğiniz kadar Gelibolu adını tekrarlayabilirsiniz bu hakaretinizi düzelten bir durum yaratmaz.
|