View Single Post
Eski 05-04-2011, 14:00   #813
Mine Pakkaner
agaclar.net

Mine Pakkaner's Avatar

Giriş Tarihi: 06-01-2006
Alıntı:
Sevgili Malina ve Mine hanım açıklamasını yapamıyacağım bilgilerimi paylaşmadım, ve paylaşmıyacağım cevizin yaprağını kompostta kullanırken de kimyasalların toprak için menfi etkileri kadar endişelerim vardı.

Bitkilerin Allelopatik etkilerini forumlarda sorgulamam buradan ileri geliyordu, sizlerin benim bilgilerimden oluşan eleştirilerinizin zamanlama dışında kalanlara katılmadığımdan, ben sizin bu eleştirilerinizi hak etmiyorum.

Yanlız belirtmeden geçemiyeceğm forumlara okadar hızlı palaşımlar içinde bilgi aktardımki bu bilgilerin yorumlanamıyacak boyuta olaşmasından dolayı, Malina'nın sözündeki bilgi kirliliğinin farkına varamadım.

Sizlerden özür dilerken bu hatamdan dolayı oluşan yurumsuzluğu bana fırsat tanırsanız forumlar içinde yeri geldikçe yorumluyarak telafi etmeye çalışacağım, sevgiler saygılar sunarım.
Bu cevabı zamana yayamazsınız, bu kadar okuyucu bunları okumaya devam edecek. Belki de yazdıklarınızı görüp böyle kompost üretmeye çalışacaklar.

Böylesine büyük bir iddiayı yeri geldikçe cevaplayamazsınız. Hem benim hem de Sn. Meyvelitepe' nin sorularına laf kalabalığı yapmadan, bilimsel olarak cevap vermeniz gerek.

Mine Pakkaner Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön