Sevgili Dudi;
İstanbul' daki evimizin balkon demiri kenarlarında, eşimin 8-10 saksı sardunyası vardı. Samsun' a gidiş gelişler başlayınca bakımsız kaldılar. Bir kısmı kurudu.
Günebakan' ın fotoğrafladığı gül sardunyanın aynısından vardı! Vardı diyorum çünkü şimdi bakıverdim, şu anda çiçekli olan birkaç tanede o yok. Eşim, ''o biraz geç açıyordu. Açmayanlar arasında olabilir.'' Diyor.
Sanırım mayıs sonllarına kadar hepsi açar. Ben mayısta burada olmam ama eşim seçimlere kadar burada kalacak. O zamana kadar bulamazsan, bizdekide hala sağ ise, sana bir şekilde ulaştırıverecek. Ama sen, yinede aramana devam et. Çünkü kuruyup kurumadığından emin değiliz. Zira biz aralık sonunda geldiğimizde, birazda bakımsızlıktan çiçekleri kalmamış oluyor.
