View Single Post
Eski 04-04-2011, 23:17   #278
selenn
Ağaç Dostu

selenn's Avatar

Giriş Tarihi: 12-04-2007
Ben toplantı hakkındaki görüş ve düşüncelerimi yazmakta bir hayli geç kaldım, aradan koca bir gün geçmesine rağmen çok değerli agaclar.net üyelerimizle ve eşleriyle yani fahri üyelerimizle bir arada olmanın keyfi ve güzelliğini hala hissediyorum.

Başta sitemizin kurucusu sayın malina'ya, ardından toplantıda emeği geçen teyzem ve diğer dostlarımıza, bizlere gerek kura için gerekse kura dışında paylaşımda bulunmak için elleri kolları dolu gelen değerli üyelerimize sonsuz teşekkürler.

Bu forum ve site hakkında hep aklıma ilk gelen ve etrafıma da bahsederken kullandığım tabir "agaclar.net bir okul gibi. Öğrenmenin her halde en zevkli şekli. Öğrenirken, bilgi paylaşırken sımsıcak dostlukların da kurulduğu bir ortam" derim. Toplantıda bir şey daha öğrendim. Bu okulda öyle güzel dostluklara temel atmışız ki daha evvel yüzünü bile görmediğimiz sadece sanal ortamda paylaşımlarda bulunduğumuz bir kişinin yaka kartına bakıp sanki 40 yıllık dost gibi kucaklaşıyoruz.

Fotoğrafların her karesinde gülümseyen simalar bunun birer göstergesi sanırım. Tekrar teşekkür ederim bu güzel güne katkısı olan herkese. Dilerim nice yıllar birarada hatta toplantıya katılamayan diğer dostlarla da bir arada oluruz. İyi ki varsınız. Nice mutlu yıllara...

selenn Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön