Konu: Todor / Sera
View Single Post
Eski 04-04-2011, 19:02   #143
azad
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 01-04-2011
Todor ağabey çok teşekkür ederim yardımınız için. beni en çok düşündüren Rize iklimi idi. cevabınız gerçekten çok rahatlattı beni tekrardan teşekkür ederim.
besin eriyiği konusunda gereken tüm malzemeleri burada bulamayacağımı düşünüyorum evet. ancak bunu çok büyük sorun olarak görmüyorumda açıkçası. genelde bir kaç ayda bir istanbul ve çevresine yolum düşüyor o vakitler yetecek kadarını tedarik edebilirim.
ticari amaçla düşünüyorum ancak şuanda hiçbir tecrübeye sahip değilken direk olarak ticari amaca dalmayı yeğlemiyorum. bu forum müdavimleri çok başka geldi bana. genelde ticari amaçla yapanlar mekanlarını yabancılara pek açmak istemezler ancak sağolsunlar burda ticari amaçla yapanlar 'her daim kapımız açıktır' diyorlar ve bu şahsen beni ziyadesiyle memnun eyledi. yakın zamanda Todor ağabeyi ( yaş olarak benden büyüksünüz o yüzdendir ağabey hitabım argo anlaşılmaz insaALLAH) ve uygun düşerse bir kaç forum müdaviminin seralarını ziyaret etmek isterim. yerinde görmek, sizleri canlı dinlemek fazlasıyla etkili olacaktır diye düşünüyorum.

İbrahim Doğan ağabey ve sayın Farukmagat; Todor ağabeyin başlığının gidişatını bozmamak için evin çatısına yapıyor olduğumuz seranın fotoğraflarını, maliyetini vs elimden geldiğince ayrıntılı olarak bir başlık altında yazarım bir kaç güne.
tevazu değil samimi olarak söylüyorum benim gibi bir çömezin sizlere netür katkısı olur bilemiyorum ancak elimden geldiğini yapmaya çalışırım.
selam ile...

azad Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön