View Single Post
Eski 04-04-2011, 04:00   #231
acemi_caylak
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 29-11-2009
Şehir: İstanbul - Gaziantep
Mesajlar: 1,194
Dün "umarım yağmurlarla gelmeyiz" demiştim. Dileğimiz tuttu. Arabamıza agaclar.net üyelerine özel hazırladığımız insanlar için içilebilir üzüm enzimlerini, bitkileri için formülü Sarıcan'a özgü bitki enzimlerini, solucan gübrelerini, iki şişe tadımlık aronya enzimi ve 3 paket kırmızı kaliforniya solucanını yükleyerek ve Trakya'nın yağmurlarını arkamızda bırakarak Ensar, Meymun ve ben yola düştük.

Toplantı yaplıan Baraka Cafe'ye yakın otoparka park ettikten sonra, çocuklar gibi sevinçli bir telaşla Sındırgılı, Orhan Özbilgiç, Bayındırmevki ve adını anımsayamadığım 2 arkadaştan yardım alarak malzemeleri toplantı yerine taşıdık. Toplantı yeri bayram havasındaydı. O coşkuyu görünce iyi ki varsın agaclar.net demekten kendimi alamadım.

Kısa bir tanışma faslından sonra, ilk iş olarak getirdiğimiz enzimleri herkese ulaştırmaya çalıştık. Bitki enzimini hemen herkese verdik. Almadım diyen kaldıysa başka yollardan da ulaştırırız. İçilebilir enzimiyse fotoğraflardan göreceğiniz üzere herkese pay ettik. Soluca gübreleri, aronya enzimi ve solucanlar sınırlı sayıda olduğu için ilgilenen arkadaşlar aldılar.

İşte fotoğraflar.

Sevgili Sarıcan'dan enzimlerin yanında fotoğraf almadan olmazdı.

_DSC0002.jpg

_DSC0003.jpg

Sındırgılı, Ensar ve Malina.

_DSC0004.jpg

_DSC0005.jpg

_DSC0006.jpg

acemi_caylak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön