View Single Post
Eski 03-04-2011, 19:06   #186
Güler
Moderatör

Güler's Avatar

Giriş Tarihi: 26-04-2007
Eve henüz girdim. Saat 20.30, mesaj saatlerinde bir şaşma var, yarın büyük bir ihtimal düzeltilecek.

Toplantımıza katılamayan arkadaşlar merak ediyorlardır, kendilerine biraz bilgi vereyim. Yani yine sazı elime alayım diyorum.

Sabah, henüz saat onbir olmamıştı ki selenn ve hozat'ı alarak toplantı mekânımıza gittim.
Hava yağışsız ama çok kapalıydı, bu yüzden içeride uzunca bir masa hazırlanmıştı.
Yavaş yavaş üyelerimiz gelmeye başladılar.
Bu gelişleri görmenizi çok isterdim, her gelenin eli kolu bitkilerle, fidelerle tohum paketleriyle dolu doluydu.

Hele hele sevgili limon'u görecektiniz, koca koca sımsıcacık köy ekmeklerini yüklenmiş geldi. Ne leziz ne güzeldi bir bilseniz. Dayanamadık birini kopara kopara yedik. Diğerlerini de kuraya koyduk.
Yüzüne baktıkça huzur veren, olumlu ışıltılan saçan sevgili limon, çok teşekkür ederim.

Hozat ve selenn'ni bugün çok yorduk, kendilerine çok teşekkür ederim.

Sevgili Maki01, Adalet Yağcı sizleri aramızda görmek bize çok mutluluk verdi. O kadar uzak mesafeden gelip toplantımıza katılmanız çok güzeldi, sağ olun.

Cemo, neşesi ile etrafını coşturdu, gülmenin sâri olduğuna bir kez daha inandım. Etrafındakiler hep gülümsüyor, mutlu olduklarını hissettiriyorlardı, Asuman Dilek, Satı Uğurtan, Başbahçıvan, Yücel Canpolat, Orhan Özbilgiç, Günebakan, Dudi teşekkür ederim.

Sevgili Müjgan'ların yerleri bambaşkadır kalbimizde, sağolsunlar. (Müjgan Yılmaz ve Müjgan)

Sayın Zeki Yağlı ve Zafer İnandıklı, Tekin, tturt' a ne kadar teşekkür etsek azdır. Fideleri, güzel bitkileri ile bizleri mest ettiler, teşekkür ederim.

Sariefe, Zenfree, Ensar ve Acemi çaylak'ı da unutmamak gerekir, güzel bitkilerin dağıtımı için. Hele Üzüm enzimi nefisti....

Sevgili İlknur Aşık, güzel dost sağ olasın.

Narin olduğu kadar zarif arkadaşımız Nariel'e, Vildan Sönmez'e ve Katmer'e, Suna, Elek, Günizi, Hhatice, Fatma Sunay, Klubnika, Solitude, Güzin Çakar' a teşekkür ederim.

Nuri Mürvet, cemal.S, Mahmut Levendoğlu, sındırgılı, Özbek Gökhan, Ankstel, Garlangufa, Yaylacı, Malicik, Nevzat, Faruk, Yolaç, OSMAN45 ayrıca teşekkür etmek istiyorum.

Furkan yıldız ve Ada'sından bahsetmemek hiç olur mu? Hoş geldiniz sevgili gençler, sizleri tanımak çok hoş oldu.

Sevgili Ferda'cım seni en sona bıraktım, ama biliyorsun ki kalbimdeki yerin her zaman zirvededir. Her şey için çok teşekkür ederim can dostum. Sağ olasın.

Sevgili arkadaşlar, elimdeki listede olan arkadaşlar bu kadar. Listeye adını yazdırmamışlar veya unuttuklarım lütfen kusuruma bakmasınlar. Gördüğünüz gibi çok kalabalıktık.

Toplantımızın gurup sohbet bölümünde arkadaşlarımız isteklerini sayın yöneticimize bildirdiler, daha sonra pastamızı ve meyvelerimizi, kuruyemişlerimizi yedik, çaylarımızı, kahvelerimizi içtik.

Sevgili Selahattin hocamız, S.Durul, çekirdek ve Nuray telefonla bizleri arayarak mutlu günümüzü kutladılar.

Daha sonra da havanın soğuk olması bile bizleri içeride tutamadı hepimiz çil yavruları gibi dışarıya dağıldık. Doğacıyız ya, kim tutabilir bizi kapalı mekânda, denizden gelen mis gibi yosun kokusunu duymak varken.

Gurup, gurup sohbetler, fotoğraf çekmelerimiz, birbirlerimize takılmalarımız başladı.

EM'ciler almışlardı malina'yı aralarına, ateşli bir sohbet vardı orada, o yüzden ben pek sokulmadım aralarına.

Saatler hızla ilerledi ama bana göre sanki daha yeni yeni başlamıştık sohbete. Bazı arkadaşlar yavaş yavaş ayrılmaya başlamışlardı ki kendi kendime " yaaa ben daha pek çok arkadaşla konuşacaktım, ne Dudi, ne Adalet Yağcı ne de Maki01 ile konuşamadım " diye hayıflanıp durdum.

Güzel bir toplantıyı gerçekleştirdiğimizi düşünüyorum, 8. yaş gününde buluşmak üzere hepinizi kucaklarım.

Güler Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön